Lej din egen private cykelboks

Parker bilen gratis og tag cyklen det sidste stykke. På samkørselspladsen ved Universitetsboulevarden og motorvejsafkørsel 26 er der opstillet 12 cykelbokse.

I cykelboksen er der plads til cykel, cykeltøj, hjelm m.v.

Opbevar din cykel aflåst og adskilt fra andre parkerede cykler. Cyklen er i læ for regn og sne og risikoen for tyveri og hærværk mindskes.

Det får du, når du lejer en cykelboks:

  • Aflåst sikker opbevaring
  • Plads til opbevaring af hjelm og tørt tøj
  • Gode cykelfaciliteter til og fra pladsen
  • Daglig motion fra cykelturen - turen til centrum tager ca. 25 min.
  • Mulighed for at tage bussen (på regnvejrsdage) fra et stoppested ved pladsen. Bussen kører på en busvej udenom den almindelige trafik
  • Let adgang til og fra pladsen fra Motorvej E45
  • Gratis bilparkering

Se et kort over cykelboksenes placering (pdf)

Et års boksleje koster kun 400,- kr. 

Lejer du efter 1. juli er prisen 200,- kr. for resten af året. Herudover betales et depositum for nøglen på 1.000,- kr. Dette depositum returneres, når lejeperioden er udløbet, og du afleverer nøglen.

Du skal udfylde en elektronisk lejekontrakt

Hent lejekontrakten og udfyld den med dine oplysninger i lejekontrakten til højre på denne side.

Send den udfyldte kontrakt ved at vælge skriv sikkert til Trafik & Veje i højre side. Alternativt kan du udskrive dokumentet og fremsende det til By- og Landskabsforvaltningen, Trafik & Veje, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby.

Når lejekontrakten er modtaget i Trafik & Veje, og ansøgning er godkendt, fremsendes faktura til ansøger. Faktura fremsendes så vidt muligt elektronisk til lejers e-boks.

Nøglen udleveres ved personlig henvendelse I By- og Landskabsforvaltningen, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby samtidig med at lejekontrakten underskrives af lejer og udlejer.

Del indhold