Åbning af cykelservicestation

13. juni 2018
Pit Stop til cyklisterne i Aalborg - vi mødes under uret!

Aalborg Kommune åbner i denne uge Danmarks første ”Pit Stop” for cyklister!

Byens cyklister og andre interesserede anbefales at tage et Pit Stop d.14. juni kl. 15.30, når Aalborg Cykelby afholder åbning af den nyudviklede cykelservicestation ved Vestbyens Station. Vi byder på gratis kaffe, vand og frugt, imens Rådmand Hans Henrik Henriksen holder åbningstalen. Derefter laver LUCK et flot show på ethjulede cykler, hvor Aalborg Cykelby også vil stå klar til en cykelsnak eller til at give din cykel et lille sommertjek.

Illustration 

Ved cykelservicestationen kan du få luft i dækket, møde en ven under uret, oplade din el-cykel eller mobiltelefon, lave småreparationer og tjekke cykelmuligheder i Aalborg. Du kan også bare nyde en plads i solen eller søge ly for regnen. Servicestationen er nemlig overdækket.

Del indhold