Lyst på styret - Konkurrencen er i fuld gang

09. maj 2017
Få sol i nakken og smil på læben sammen med kollegaerne i hele maj. Cyklistforbundets kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE handler i år om glæden ved at cykle. Der er rejser, cykler og mange andre flotte præmier på højkant.

Lyst på styret med VI CYKLER TIL ARBEJDE

"Cyklen kan noget, som hverken bilen, bussen eller toget kan. Den vækker dig om morgenen. Den giver dig dagens motion. Den giver dig ro til at klare tankerne efter en lang dag. Med cyklen har du smil på læben og overskud i hverdagen. Ikke så sært, at forskere har kåret cyklister til de gladeste pendlere".

Konkurrencen

Konkurrencen "Vi cykler til arbejde", startede mandag d. 1. maj, hvor Aalborg Cykelby var til stede ved Limfjordsbroen og ved den nye Kulturbro. Begge steder blev der til de morgenfriske uddelt en lille pose med morgenbrød, cykelkort mm. Kampagnen gennemføres i samarbejde med Sundheds- og Kulturforvaltningen, for cykling er ikke kun billigt og let, det er også gavnligt for folkesundheden. Vi håber rigtig mange vil støtte om konkurrencen og får cyklet en ekstra tur til arbejde i maj. 

Læs mere om tilmelding på www.vcta.dk, hvor der i år er to hovedpræmier, som går til alle deltagere på de vindende hold: Et rejsegavekort på 10.000 kroner til Ruby Rejser og kvalitetscykler fra det danske cykelfirma SCO. Alle holdkaptajner deltager i kaptajnskonkurrencen om et 5-stjernet spa-ophold ved Flensborg Fjord.

Det koster 60 kr. pr. deltager at cykle med. Alle typer af cykler må anvendes - inklusiv el-cykler, mountainbikes og racercykler. Cyklistforbundet står bag kampagnen i samarbejde med ITD - brancheorganisation for den danske vejtransport.

Del indhold